fbpx

Acest tutorial face parte dintr-o serie de articole despre WordPress:

  1. Înțelegerea WordPress
  2. Instalarea și configurarea WordPress pe VPS cu Panou de Control (cPanel/Plesk)
  3. Instalarea manuală a WordPress pe un VPS
  4. Navigarea în tabloul de bord WordPress
  5. Publicarea conținutului
  6. Instalarea pluginurilor WordPress
  7. Instalarea temelor WordPress
  8. Optimizarea performanței WordPress
  9. Păstrarea WordPress în siguranță

Dacă ați urmat tutorialele anterioare, sper că v-ați achizitionat un VPS Virtono de încredere, fie KVM VPS, fie un Cloud VPS. Dacă nu, vă sugerez să sa il comandati chiar de aici.

În acest tutorial WordPress, am aflat acum cum se instalează și cum se folosește WordPress pentru a putea crea și gestiona propriul site web. Pe măsură ce site-ul dvs. WordPress crește, prin urmare crește cantitatea de text, imagini, cod și alte fișiere de presă.

Un site web mai mare implică necesita mai mult timp de încărcare. Pentru a evita un timp de răspuns lent în WordPress, este de asemenea recomandabil să vă ocupati si de optimizarea acestuia.

Aceasta optimizare va asigura incarcarea paginilor dumnavoastra mult mai rapid si mai eficient impresionand potentialii clienti si lasandu-le acestora o impresie placuta si un bun motiv pentru care vor continua sa acceseze site-ul.

La un moment-dat,fiecare dintre noi a intampinat problema de a necesita foarte mult timp pentru incarcarea site-ului web. Aceasta problema nu este tocmai placuta,iar frustrarea nu intarzie sa apara pentru cei ce il acceseaza.

Luand in considerare problema de mai sus,este o idee foarte buna sa va rapiti putin timp pentru optimizarea WordPress-ului dumneavoastra.Acest lucru se poate realiza foarte simplu cu ajutorul numarului mare de module si instrumente aditionale disponibile.

Puteti face ca site-ul dumneavostra WordPress sa fie foarte rapid fara sa aveti cunostiinte de codificare.Pentru a va indruma pe calea potrivita,va oferim mai jos cateva metode de optimizare WordPress care va vor imbunatati considerabil viteza site-ului.

Utilizarea pluginurilor de cache WordPress

Primul pas pe scară în optimizarea site-ului dvs. WordPress este stabillirea unui plugin de caching WordPress. Pe scurt, o memorie cache este o stocare a datelor pe termen scurt. În general, datele active pot fi memorate în cache, ceea ce rezultă în situații de încărcare reduse.

De exemplu, atunci când obțineți acces la un site frecvent vizitat, browserul dvs. ar putea avea o parte din materialul de conținut static al site-ului situat în memoria cache.

În consecință, browserul trebuie să solicite mai puține documente și informații de la server care, în cele din urmă, urmărește o încărcare mai rapidă.

Plugin-urile de cache WordPress funcționează prin crearea unei ediții statice a site-ului dvs. și livrarea acestuia, mai degrabă decât încărcarea tuturor scripturilor PHP de fiecare dată când cineva reîmprospătează sau reintră pe site.

Cele mai populare pluginuri de cache WordPress sunt:

  • WP Super Cache
  • W3 Total cache
  • WP Fastest Cache

În continuare: Păstrarea WordPress în Siguranță

Categorii: Noutati

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.